INNECTA

Jobba hos oss

Erfaren redovisningskonsult till Innecta

Arbetar du på en redovisningsfirma eller på en ekonomiavdelning och känner att du vill ta nästa steg i din karriär? Är du redo för att ta mer ansvar i ett växande företag? Då passar den här tjänsten dig då vi söker en erfaren redovisningskonsult som är lika mån om kundupplevelsen som kollegorna på Innecta!

Om oss
Vi är en redovisningsfirma i Lund som har byggt upp en gedigen kundstock i Malmö/Lund-regionen. Våra framgångar har sin grund i våra värderingar där vi sätter kunden först genom professionell och personlig service. Eftersom vi fortsätter att växa är vi nu i behov av en erfaren redovisningskonsult med minst 3–4 års erfarenhet inom löpande bokföring, bokslut, deklarationer samt löner.

Möjligheter
Du får möjligheten att ta ett helhetsansvar för dina kunder genom utmanande och utvecklande arbetsuppgifter. Hos oss är nya idéer välkomna och en förutsättning för att vi även fortsättningsvis ska kunna växa. För oss är det en självklarhet att du, liksom vi, redan från dag ett har som mål att fortsätta utvecklas och växa i takt med företaget. Vi uppmuntrar våra anställda att ta egna initiativ och ansvar – rent praktiskt innebär det att du erbjuds möjlighet att komma med idéer i verksamheten samt arbeta självständigt.

Rollen
I rollen som redovisningskonsult får du en central roll i arbetet med att skapa långsiktiga relationer med dina kunder genom hög servicenivå.

Du kommer att arbeta med:

  • Löpande bokföring
  • Konsultation/rådgivning
  • Bokslut
  • Årsredovisningar
  • Deklarationer
  • Avstämningar i form av analys, uppföljning & rapportering
  • Privata deklarationer

Din profil
Vi ser gärna att du är en utbildad redovisningskonsult som har minst 3–4 års erfarenhet av redovisning- och bokslutsarbete samt kvalificerade ekonomitjänster och grundläggande skattefrågor. Du är rak och tydlig i din kommunikation externt såväl som internt och sätter kunden och företaget i fokus genom god service och analysförmåga.

Om dig
Då vi är ett mindre kontor är det viktigt att du är en lagspelare som bidrar till god stämning. För att passa in hos oss är det en förutsättning att du är öppen, trevlig och samarbetsvillig. Du förväntas samarbeta med dina kolleger och samtidigt bidra till kontorets redan goda stämning. För att lyckas i rollen krävs det att du är servicemedveten och att du är strukturerad samt noggrann. Vi värdesätter din förmåga att arbeta självständigt lika mycket som din förmåga att samarbeta i en grupp för att uppnå företagets gemensamma mål.

Ansökan
För att ansöka skicka ditt CV och personliga brev till arna.lindberg@innecta.se. Urval och intervjuer sker löpande så ansök gärna så fort som möjligt.

För frågor rörande tjänsten, vänligen kontakta Arna Lindberg på arna.lindberg@innecta.se.

Välkommen med din ansökan!