INNECTA

Redovisning

Skräddarsydda redovisningslösningar efter ditt företags särskilda behov

För din löpande bokföring och skatteredovisning skräddarsyr vi ett paket efter dina behov. Vi tar hand om löpande moms- och arbetsgivaravgiftsredovisning samt fyller i och förmedlar skattedeklarationen elektroniskt. Innecta ser självklart till att din bokföring uppfyller de krav som lagen ställer.

Du väljer själv hur mycket av Innectas tjänster du vill använda. Bastjänsten redovisning kan utökas med någon av följande tjänster:

Lönehantering. Varje månad lämnar ni in en lönelista till Innecta. Vi ger dina anställda proffsiga lönebesked och skickar en gång per år ut kontrolluppgifter till både anställda och Skatteverket. Vi ser också till att semesterersättning beräknas och att avdrag görs på ett korrekt sätt för till exempel sjukdagar och vård av barn.

Betalningar. Det enda ni behöver göra är att attestera fakturorna, så ser vi sedan till att de blir betalda i rätt tid. Glöm alla bekymmer över att betalningar inte blir utförda när ni har mycket att göra.

Extern fakturering. Ni förser oss med faktureringsunderlaget via mejl, fax, telefon eller kanske en ordersedel. Därefter ser vi till att faktureringen sker och distribuerar fakturorna till era kunder.

Vill du bli kontaktad?

Ange dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort