Är du företagare i Skåne? I så fall kan du gynnas av att anlita en bokföringsbyrå i Löddeköpinge. En sådan kan hjälpa dig med ditt bokslut, deklaration och redovisning, så att du kan ägna tid och energi åt andra saker som du kan bättre.

Vi på Innecta har kontor i Löddeköpinge dit du kan vända dig när du vill ha hjälp med allt som rör bokföringen. Tillsammans kan vi se till att du som företagare lyckas bättre med din verksamhet.

Aerial view of Loddekopinge city and river in Sweden.

Kort fakta om Löddeköpinge

Löddeköpinge ligger i Skåne och är en tätort till Kävlinge kommun. Det är ungefär 6 700 personer som är bosatta på orten enligt beräkningar från 2020. Platsen har anor från vikingatiden då Löddeköpinge hade en stor marknadsplats, faktiskt en av de största i hela Norden. Löddeköpinge har, precis som stora delar av Skåne, en charm och en anda som inspirerats av grannen på andra sidan, nämligen Danmark.

Du som vill driva företag i Skåne kan med fördel göra det i just Löddeköpinge, då det är en liten tätort med stor potential. Närheten till de större städerna, såsom Malmö och Köpenhamn, skapar möjligheter som du som företagare kan dra nytta av.

3 fakta om Löddeköpinge som du kanske inte visste

Lödde å, som rinner genom Löddeköpinge, har Sveriges största gäddor
Lödde kanotklubb vann SM 1989 och 1996
En av Nordens största marknadsplatser under vikingatiden fanns i Löddeköpinge. Idag heter Löddeköpinges största handelsplats Center Syd. 

Därför bör du vända dig till en bokföringsbyrå i Löddeköpinge

Många företagare och entreprenörer tycker att det där med bokföring, deklaration och redovisning är krångligt. Därför finns det bokföringsbyråer som är specialiserade på just det och vi på Innecta är en av dem, stationerade i Löddeköpinge.

Till oss kan du som företagare vända dig när du till exempel behöver en ekonomisk förvaltning till ditt fastighetsbolag eller om du är en småföretagare som tycker att det där med bokslut är krångligt och önskar få hjälp med det. Våra tjänster kan anpassas helt och hållet efter behovet du som företagare har, oavsett om du driver en stor eller liten verksamhet.

Få mer ut av ditt företag med bokföringsbyrå i Löddeköpinge

Det är många saker att hålla koll på som företagare, men bokslut och deklaration behöver inte höra till några av dem. I stället räcker det med att du gör din bokföring och sedan vänder dig till oss på Innecta så kan vi ordna med resten. För dig som småföretagare finns det möjlighet att få mer ut av ditt företag genom att få hjälp med bokföring i Löddeköpinge eftersom du då kan lägga mer tid och fokus på ditt företag.

Dessutom kan det finnas avdragsgilla kostnader som du kan ha rätt att göra, men som du kanske inte känner till. Avdragen kan bespara dig flera tusenlappar per år, vilket är en tacksam besparing för många företag. En bokföringsbyrå i Löddeköpinge har koll på avdrag och mycket annat som rör deklaration och redovisning.

Även du med ett aktiebolag kan få mer ut av ditt bolag genom att få hjälp med bokföring i Löddeköpinge. Som aktiebolag kan det, precis som för småföretagare, finnas en hel del avdragsgilla kostnader som man kan ha rätt att göra. Många startar aktiebolag just tack vare fördelarna av att exempelvis kunna göra avdrag för alltifrån transport till gymkort.