Behöver du en bokföringsbyrå i Lund? Då kan vi på Innecta hjälpa dig. Vi hjälper företag i alla storlekar med bland annat redovisning och bokslut så att du kan koncentrera dig på andra saker som är viktiga för dig och din verksamhet. Genom att anlita en bokföringsbyrå i Lund säkerställer du att ditt företag får koll på sin ekonomi. Du får jättegärna läsa mer på vår hemsida om våra tjänster för att få mer information om vad vi kan göra för dig.

Lite fakta om Lund

Funderar du på att starta företag i Lund? I så fall behöver du inte tveka på saken. Lund är en fantastisk stad på många sätt. Med dess närhet till Malmö och Köpenhamn har man nära till det mesta och som företagare är det en av de främsta fördelarna med att ha sin verksamhet i staden. I Lunds kommun bor cirka 127 000 invånare varav cirka 94 400 i tätorten.

Med en yta på 440 kvadratkilometer har man goda möjligheter att hitta en passande plats för sitt företag att verka. Lund är som bekant en universitetsstad och tack vare det är möjligheten att hitta passande arbetskraft för er verksamhet i staden väldigt god.

3 fakta om Lund som du kanske inte visste

Medelåldern i Lund är 39 år
Det finns över 160 lekplatser i Lunds kommun
Lund är en av Sveriges äldsta städer och grundades kring år 990

Varför anlita en bokföringsbyrå i Lund?

Om du driver företag i Lund, gör du rätt i att vända dig till en bokföringsbyrå i stan. Vi på Innecta har ett av våra kontor i Lund och hjälper företag med bokslut, redovisning, deklaration med mera. Den främsta anledningen att ta hjälp av en bokföringsbyrå i Lund är för att bokslut, redovisning och deklaration är något som många företagare tycker är krångligt. Därför kan man få hjälp med det så att man kan koncentrera sig på viktigare saker i sin verksamhet.

Så kan du gynnas av en bokföringsbyrå i Lund

Oavsett om du har en enskild firma eller aktiebolag, erbjuder vi på Innecta heltäckande redovisningstjänster för ditt företag. Som enskild företagare kan du exempelvis anlita oss om du vill ha hjälp med deklarationen. Det kan nämligen vara lite krångligt att sätta sig in i hur man egentligen ska deklarera alla utgifter och inkomster och det kan vara en nackdel för dig. Risken är nämligen stor att det finns avdrag som du har rätt att göra och som du kanske missar på grund av okunskap. Vi har däremot koll på det samt mycket mer som är viktigt att känna till i samband med deklaration och bokslut.

För dig med aktiebolag finns det också många fördelar med att vända dig till en bokföringsbyrå i Lund. Det är nämligen förmånligt att se till att du slipper betala onödigt mycket i skatt, vilket är risken om du inte har koll på hur du ska deklarera dina inkomster och utgifter på ett korrekt sätt.

Den främsta fördelen med att ha ett aktiebolag är trots allt att man inte behöver betala statlig inkomstskatt på all vinst som bolaget gör, utan enbart på den delen man väljer att ta ut i lön. Det finns även en mängd olika avdrag man kan göra och som kan vara bra att ha koll på.