Önskar du få hjälp av en bokföringsbyrå i Staffanstorp? Hjälp med allt som rör redovisning i Staffanstorp kan du som företagare få av oss på Innecta. Vi hjälper såväl stora som små företag, enskilda företag och aktiebolag. Genom att ta hjälp med bokföringsärenden, kan du som företagare fokusera mer på själva kärnverksamheten.

Du kan även få ta del av en hel del förmåner genom att anlita en bokföringsbyrå i Staffanstorp, såsom förmånliga avdrag för diverse olika kostnader inom verksamheten som du kan ha rätt att göra. Vi hjälper dig med det och mycket mer.

Lite fakta om Staffanstorp

Staffanstorp är en kommun i Skåne och har en yta på cirka 107 kvadratkilometer. Det bor ungefär 26 500 invånare i kommunen, varav cirka 17 000 enbart i tätorten. Precis som alla andra orter runt om i Skåne, ligger även Staffanstorp passande nära till storstaden Malmö, men även europeiska huvudstäder där den närmaste av dem är Köpenhamn.

Att driva företag i Staffanstorp kan därför vara en fördel för den som har stora planer med sitt företag. Oavsett om du föredrar att själv bo i Staffanstorp och ha ditt företag på annan ort, eller om du både vill bo och verka i staden, kan Staffanstorp vara platsen för dig.

3 fakta om Staffanstorp som du kanske inte visste

Medelåldern i Staffanstorp är 39 år
Staffanstorp ligger på sjätte plats inom företagsklimat
Skådespelaren, komikern och programledaren Christian Åkesson kommer från Staffanstorp 

Behöver du hjälp med bokföring i Staffanstorp?

I Staffanstorp värnar vi på Innecta om våra företagare och det gör vi genom att hjälpa till med allt som rör bokföring i Staffanstorp. Det finns nämligen en hel del att känna till om det och det kan för vanliga företagare vara ett komplicerat ämne att sätta sig in i med alla lagar och regler som finns. Innecta är en bokföringsbyrå i Staffanstorp som erbjuder heltäckande bokföringstjänster till alla företag. Vi ser till att ni företagare kan fokusera på er kärnverksamhet och slipper sätta er in i allt som har med bokföring att göra. Låt oss hjälpa er. Oavsett om ni behöver hjälp med precis allt eller bara vissa delar, kan vi anpassa tjänsterna efter just er.

Det här är fördelarna med en bokföringsbyrå i Staffanstorp

Det finns en hel del fördelar med att anlita en bokföringsbyrå i Staffanstorp. Oavsett om du har ett litet enskilt företag eller ett större aktiebolag, kan du exempelvis spara mycket pengar för alla avdragsgilla kostnader som du kan ha rätt till. För att kunna ta del av alla dessa avdrag gäller det dock att man känner till dem och det gör vi på Innecta. Utöver att hjälpa till med allt som rör bokföring, kan vi även erbjuda ekonomisk förvaltning eller bara ge rådgivning rörande ekonomi vid behov.