Möt Amara en av våra redovisningskonsulter

🌟 Möt Amara, en av våra redovisningskonsulter! 🌟

Amara är en värdefull medlem i vårt team på Innecta. Som redovisningskonsult möter hon varje dag nya utmaningar och inspirerande människor.

 

🧩 Det bästa med hennes jobb? För Amara handlar det om den varierande arbetsdagen och möjligheten att träffa olika kunder. Varje dag känns som att lägga ett pussel, och när alla bitar faller på plats, är det den bästa känslan i världen. Hennes favorituttryck är att inget är omöjligt. The word IMPOSSIBLE says itself I’M POSSIBLE. 😄

 

🌱 Varför trivs hon på Innecta? Den positiva arbetsmiljön, fylld med utveckling och glada kollegor. Här delar alla en gemensam vision om framsteg och tillväxt, vilket gör att arbetsplatsen känns rolig och en stimulerande plats att vara på!

 

🏡 När hon inte arbetar? Familjen är allt för Amara, och hon älskar att tillbringa tid med sina nära och kära. Det är hennes största glädje i livet.

 

🔍 Hennes roll på Innecta? Som redovisningskonsult är Amara ansvarig för att hantera och bistå kunderna med deras behov.

 

⏰ Hur länge har hon varit här? Amara började på Innecta i oktober 2023 med en deltidstjänst, men det dröjde inte länge innan hon insåg att detta var den rätta platsen för henne. Snart blev det en heltidsanställning i december samma år.

 

🌍 Innan Innecta? Innan hon kom till Innecta, arbetade Amara på en bank och senare inom ekonomi på två olika företag.

 

🎉 Rolig fakta – Amara kommer från Pakistan och flyttade till Sverige år 2010. Trots att hon har olika kulturella bakgrunder, känner hon sig hemma både i Sverige och i Pakistan. Det är en fantastisk känsla att kunna relatera till båda!

 

Om ni har några frågor eller vill veta mer, tveka inte att höra av er! 💼✨

Dela inlägget, välj plattform!

Facebook
Twitter
LinkedIn