Senior redovisningskonsult till Innecta i Lund

Redovisningskonsult Lund
 

Om jobbet

Kort om tjänsten

Vi söker nu en senior redovisningskonsult som har några (eller många) års erfarenhet av redovisnings- och bokslutsarbete, antingen på en redovisningsbyrå eller på en ekonomiavdelning och nu vill ta nästa steg tillsammans med oss.

Om oss

Innecta är en mellanstor redovisningsbyrå i Lund som arbetar med alla ekonomiflöden i små och medelstora företag. Vi är idag 11 personer och har under åren byggt upp en gedigen kundstock i Malmö/Lund-regionen. Vi har även ett kontor i Löddeköpinge. Våra framgångar har sin grund i våra värderingar där vi sätter kunden först genom professionell och personlig service. Eftersom vi fortsätter att växa är vi nu i behov av en senior redovisningskonsult som vill jobba med mer avancerade redovisningsfrågor och rådgivning. På Innecta anpassar vi arbetet efter kundens behov, vilket innebär såväl uppdrag där konsulten sköter all hantering samt där arbetet delas med kunden.

Läs mer om oss här: www.innecta.se

Mer om tjänsten

Du kommer ta plats i ett gäng av sociala, duktiga och kvalitetsmedvetna kollegor som liksom du uppskattar kombinationen av ekonomi, lön och kundvård. Som senior redovisningskonsult på Innecta utför du redovisnings- och bokslutsuppdrag både på plats hos kund och på Innectas kontor i Lund och/eller Löddeköpinge. Dina dagliga arbetsuppgifter omfattar exempelvis löpande redovisning, fakturering, bokslut, deklaration, rapportering, avstämningar och rådgivning. Mycket kontakt kommer ske med både företagsledare och de anställda hos våra kunder så detta måste du gilla. Vi jobbar väldigt nära våra kunder!

Din profil

Du har en högskoleutbildning eller KY-utbildning inom redovisning/ekonomi och har arbetat med redovisning några år.

Som person är du social och serviceminded med en säljande och rådgivande personlighet i dialog med kund. Du har lätt för att kommunicera och ser gemenskapen och samarbetet med kollegor som en självklarhet. Vidare är du stresstålig och analytisk med en stor förmåga att kunna prioritera i ditt arbete.

Systemerfarenhet av Visma Administration, Visma eEkonomi, Fortnox, Visma Bokslut och Visma Skatt är meriterande.

I detta jobb får du:

För dig som vill utvecklas och ingå i ett härligt team med högt tempo är detta en fantastisk tjänst. Du får omväxlande arbetsuppgifter och möjligheter att ta ett stort eget ansvar med seriösa kunder.

För att möjliggöra en stabil och hög servicenivå gentemot kund bemannas uppdragen i så stor utsträckning som möjligt av ett team bestående av 2 redovisningskonsulter med stöd av en senior rådgivare samt en lönespecialist. Detta innebär stora möjligheter till såväl kunskapsutbyte internt som att växa i sin roll.

Ständig kompetensutveckling är en självklarhet och baseras på respektive konsults behov.

Kontoret i Lund finns nära Nova Lund medan kontoret i Löddeköpinge är vackert beläget ute i Höj och kunderna kommer gärna förbi för en kopp kaffe eller te.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via vår hemsida med bifogat CV och personligt brev alternativt till Arna Lindberg på mail arna.lindberg@innecta.se.

Vi arbetar med löpande urval så sök gärna tjänsten redan idag!

Tillträde enligt överenskommelse men gärna så fort som möjligt.

 

Arbetslivserfarenhet

Krav

 • Redovisningskonsult – 2-4 års erfarenhet

Utbildning

Krav

 • Eftergymnasial utbildning två år eller längre inom Företagsekonomi, handel och administration

Kompetenser

Krav

 • Momsredovisning
 • Bokslut
 • Bokföringsvana

Meriterande

 • Löneadministration
 • Lönesystem
 • Deklarationer
 • Redovisning/revision
 • Visma SPCS, redovisningssystem
 • Fortnox, affärssystem
 • Ekonomisk analys
 • Ekonomisk rådgivning
 • Ekonomisk rapportering

Om anställningen

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Anställningsvillkor

Heltid

Tillsvidare

Var ligger arbetsplatsen?

 

Åldermansgatan 10
22764 Lund

Dela inlägget, välj plattform!

Facebook
Twitter
LinkedIn