Vi sponsrar Lunds sportsklubb

Vi är glada över att kunna bidra som sponsorer till Lunds Sportklubb (LSK)! LSK har sin hemvist på Smörlyckans IP och har varit en del av Lunds idrottsliv sedan 1930-talet. Idag är föreningen en betydande plattform för barn och ungdomar, där fotbollen alltid varit kärnan.

 

Lunds SK bedriver en omfattande ungdomsverksamhet med pojk- och flicklag från 2 års ålder och uppåt. Träningarna sker två gånger i veckan med matcher under helgerna. Dessutom har föreningen flera seniorlag inom både dam- (division 2) och herrfotbollen (division 4). Sedan några år tillbaka har de även etablerat ett nära samarbete med Parasport Lund.

 

Med över 400 medlemmar och en stark inriktning på integration och barns rättigheter, är Lunds SK en förening där gemenskapen står i fokus. År 2017 tilldelades LSK utmärkelsen från Sverige United för sitt integrationsarbete med ensamkommande flyktingbarn. Bidraget gick bland annat till läxhjälp för ungdomar i föreningen.

 

Genom vår sponsring möjliggör vi för Lunds SK att fortsätta sitt viktiga arbete med att skapa en trygg och inkluderande miljö där alla är välkomna att delta och utvecklas. Det känns betydelsefullt för oss på Innecta att vara en del av detta. Vi ser med spänning fram emot att följa LSK:s framsteg och utveckling i framtiden!

Dela inlägget, välj plattform!

Facebook
Twitter
LinkedIn