Innecta är finalist till Årets tillväxtbyrå 2024!

Vi är otroligt glada och stolta över att ha blivit finalister till det prestigefyllda priset Årets tillväxtbyrå 2024. Det är en stor ära att få vara med på denna lista, vilket visar att vårt hårda arbete och starka engagemang verkligen ger resultat. Vi får in många nya förfrågningar från företagare, både i Lund och övriga Skåne, som söker en pålitlig och kunnig redovisningsbyrå. Vi växer snabbt och ser fram emot att fortsätta utvecklas tillsammans med våra fantastiska kunder.

Vår framgång är ett kvitto på det hårda arbete, där vi alltid försöker göra det lilla extra, som hela vårt team av redovisnings- och lönekonsulter lägger ner varje dag. Medarbetarnas engagemang och våra kunders förtroende är nyckeln till vår tillväxt.

Prisutdelningen för Årets tillväxtbyrå 2024 äger rum den 1 oktober på Hotel Savoy i Malmö. Priset, som delas ut länsvis över hela landet, tilldelas redovisnings- och revisionsbyråer som visat på hög tillväxt under minst tre år i följd, där omsättningen ökat varje år. Det är ett fint erkännande för de byråer som driver sin verksamhet som aktiebolag och uppnår en omsättning på minst 3 miljoner kronor. Den redovisningsbyrå eller revisionsbyrå som visar på snabbast tillväxt i sitt län tar hem utmärkelsen.

Som stolt redovisningsbyrå i Lund har Innecta utvecklats stadigt sedan starten 2008. Nuvarande ägarna Johan och Arna Lindberg tog över Innecta 2018 och därefter har tillväxten tagit fart ordentligt. Med våra 15 skickliga redovisnings- och lönekonsulter erbjuder vi företag i Lund och hela Skåne högkvalitativa redovisningstjänster och löneadministration. Vi är specialister på att hjälpa företag i alla storlekar med allt från bokföring och löpande redovisning till ekonomisk rådgivning och skattefrågor. Vårt fokus är att skapa långsiktiga relationer med våra kunder och erbjuda den bästa servicen inom redovisning och ekonomi i Lund och omnejd.

Innecta AB – en av Skånes snabbast växande redovisningsbyråer

Innecta är en av finalisterna till Årets tillväxtbyrå i Skåne 2024, och den enda från Lund. Med en omsättning på över 10 miljoner kronor är vi en stark aktör i regionen och fortsätter att växa. Genom att erbjuda en komplett lösning för företagare inom bokföring, löneadministration och ekonomisk rådgivning, har vi blivit ett självklart val för många företagare i både Lund och övriga Skåne.

Tack vare våra erfarna redovisningskonsulter och vår kunskap inom svensk redovisningslagstiftning och skattefrågor kan vi ge företag i Lund den expertis de behöver för att växa och utvecklas. Vare sig du är en liten startup eller ett väletablerat företag, kan vår redovisningsbyrå i Lund hjälpa dig med skräddarsydda lösningar för just ditt företag.

Vi vill rikta ett stort tack till våra kunder, leverantörer och medarbetare som gjort denna framgång möjlig. Våra kunders förtroende och engagemang betyder allt för oss.

Dela inlägget, välj plattform!

Facebook
Twitter
LinkedIn