Annika Destow – En av våra erfarna redovisningskonsulter

Säg hej till Annika! Annika är en erfaren redovisningskonsult och har arbetat hos oss på Innecta drygt ett år. Annika säger att hon uppskattar det varierande arbetet, de positiva kundkontakterna och alla de dagliga utmaningarna som en del av det bästa med hennes jobb.

På Innecta trivs Annika särskilt bra med arbetsklimatet, sina kollegor och möjligheten att kontinuerligt utvecklas inom sitt område. Här finner hon en plats där hon känner sig inspirerad och där det finns stöd för hennes professionella tillväxt.

När Annika inte arbetar ägnar hon sin tid åt att vandra med sin hund och uppskattar även att spendera tid med vänner och familj.

Innan Annika blev en del av Innecta arbetade hon också med redovisning på en annan byrå. Kul fakta om Annika, som kanske inte alla visste, är att hon är utbildad bagare/konditor och kock.Trots sina kulinariska kunskaper fann hon sin passion för ekonomi på senare år.

Vi är så glada över att ha Annika hos oss, som inte bara bidrar med sin kompetens inom redovisning, utan också med en kombination av kreativitet och noggrannhet!

Dela inlägget, välj plattform!

Facebook
Twitter
LinkedIn