Här kommer ett litet inlägg om vår redovisningskonsult Viveca här på Innecta!

Viveca har arbetat här i hela 13 otroliga år! Hon säger att det bästa med hennes arbete är att få följa kunderna från start till mål, genom hela verksamhetsåret. Den ena dagen är inte den andra lik. Genom arbetet får man spännande kontakter med många olika människor med olika behov.

Viveca säger att vi är ett trevligt gäng på Innecta och med varierande arbetsuppgifter gör det att hon verkligen känner sig hemma som konsult.

Utanför kontoret är Viveca en riktig mångsysslare. När hon inte arbetar så sjunger hon i en liten kör. På fritiden gillar hon att träna spinning 🚲 samt styrketräning, eller ta en längre tur i skogen för att hitta lugnet. Snart stundar en vandringsresa till Albanien, då resor är något hon gillar mycket!

Som auktoriserad redovisningskonsult och kundansvarig på Innecta, har arbetet fått mer och mer fokus på att jobba med bokslut och rådgivning. Viveca är också ett viktigt bollplank för sina mer juniora kollegor.

Viveca har alltid arbetat med ekonomi och i 13 år här på Innecta. Dessförinnan arbetade hon med ekonomi på olika företag, med allt från personalavdelningar till bostadsrättsföreningar.

Vi är så glada över att få ha Viveca som anställd och som kollega hos oss!

Dela inlägget, välj plattform!

Facebook
Twitter
LinkedIn