Innectas senaste stjärna

Innectas senaste stjärna heter Evelina Nielsen! Evelina blev erbjuden en anställning efter 10 veckors praktik i högt tempo under våren där hon antog alla utmaningar med ett leende. Högsta betyg fick hon och det var en självklarhet att vi ville ha med henne i teamet när möjligheten fanns. Evelina startade sin anställning den 31:e maj. Kom gärna förbi och säg hej till henne om ni har vägarna förbi! Kaffe finns redo. 😊 

Här får ni och vi lära känna Evelina lite närmare: 

Hur kommer det sig att du började arbeta på Innecta? Hur kom du i kontakt med oss?
Jag sökte praktik hos Innecta när jag gick på yrkeshögskolan i Eslöv och fick därefter anställning.

Vad innebär det att vara redovisningskonsult och vad är det bästa med yrket?
Att vara redovisningskonsult är ett varierande yrke, man lär sig ständigt nytt och man får insikt i olika verksamheter när man jobbar med den löpande bokföringen.

Vad tror/hoppas du kunna bidra med hos oss?
Jag hoppas kunna bidra till en bra teamkänsla och samarbete mellan de båda byråerna.

Vad gjorde du innan du kom till Innecta?
Tidigare pluggade jag till redovisningsekonom på Yrkeshögskolan i Eslöv och hade min praktik på Innecta. Innan detta arbetade jag inom detaljhandeln och även som personlig assistent. 

Vad gillar du att göra på din fritid?
Umgås med min familj.

Vilket är ditt favoritdjur?
Jag älskar de flesta djur men Quokkan är ju otroligt charmiga!

Vilken är din favoritfärg?
Grön

Berätta en sak inte så många vet om dig?
Jag är rädd för grodor.

Varför ska man bli kund hos Innecta?
Kort, för att göra det komplicerade enkelt. Tänk dig att du har ett företag och vill köpa in en maskin. Fakturan kommer och betalas i maj, men maskinen anländer först i juli på grund av förseningar. Under denna perioden har skatteverket sagt att momsen för förra månaden inte stämmer, och bokslutet närmar sig. I detta läget kan du (1) lägga in extra timmar som inte gynnar produktionen i verksamheten och kan kosta dig tiotals timmar per vecka i flera månader. Eller (2) anlita en redovisningskonsult som på kort tid inte bara kan ge både dig och skatteverket svar i dessa frågor, utan dessutom fungerar som ett bollplank inför framtida utmaningar i verksamheten. På Innecta är redovisningskonsulterna både noggranna och erfarna, vilket ger dig som kund en säkerhet i att redovisningen sköts regelmässigt, effektivt, och snyggt medans du kan fokusera på det som är roligt med just din verksamhet.

Vi är jätteglada över att Evelina valde just oss och hoppas att hon ska trivas på Innecta! Varmt välkommen!! 

 

Dela inlägget, välj plattform!

Facebook
Twitter
LinkedIn