Junior ekonom / redovisningskonsult till Innecta i Lund

Låna ut pengar till aktiebolag!

Om jobbet

Kort om tjänsten

Vi söker nu en junior ekonom / redovisningskonsult som har något års erfarenhet av redovisning/bokföring och nu vill ta nästa steg.

Om oss

Innecta är en mellanstor redovisningsbyrå i Lund som arbetar med alla ekonomiflöden i små och medelstora företag. Vi är idag 11 personer och har under åren byggt upp en gedigen kundstock i Malmö/Lund-regionen. Vi har även ett kontor i Löddeköpinge. Våra framgångar har sin grund i våra värderingar där vi sätter kunden först genom professionell och personlig service. Eftersom vi fortsätter att växa är vi nu i behov av en junior redovisningskonsult som vill jobba med löpande bokföring och rådgivning. På Innecta anpassar vi arbetet efter kundens behov, vilket innebär såväl uppdrag där konsulten sköter all ekonomihantering som uppdrag där ekonomiarbetet delas med kunden. Läs mer om oss här: www.innecta.se

Mer om tjänsten

Du kommer att ta plats i ett gäng av sociala, duktiga och kvalitetsmedvetna kollegor som liksom du uppskattar kombinationen av ekonomi och kundvård. Som redovisningskonsult på Innecta utför du redovisningsuppdrag både på plats hos kund och på Innectas kontor i Lund. Dina dagliga arbetsuppgifter omfattar exempelvis löpande bokföring, avstämningar och momshantering. Beroende på din erfarenhet får du också vara delaktig i arbetet med månads-/kvartalsbokslut, rapportering och lönearbete.

Din profil

Du har en högskoleutbildning eller KY-utbildning inom ekonomi och/eller har arbetat med redovisning något år. Personlighet, vilja och engagemang går före lång erfarenhet då du snabbt kommer in i jobbet med rätt inställning då det finns ett kunnigt team runt dig. Du måste dock kunna grunderna i redovisning sedan tidigare, vara snabblärd och effektiv. Som person är du social och serviceminded med en säljande och rådgivande personlighet i dialog med kund. Du har lätt för att kommunicera och ser gemenskapen och samarbetet med kollegor som en självklarhet. Vidare är du stresstålig och analytisk med en stor förmåga att kunna prioritera i ditt arbete.

Systemerfarenhet av Visma Administration, eEkonomi eller Fortnox är meriterande.

I detta jobb får du:

För dig som vill utvecklas mot en fullfjädrad redovisningskonsult är detta en fantastisk tjänst. Du får omväxlande arbetsuppgifter i ett litet, trevligt arbetslag med seriösa kunder. För att möjliggöra en stabil och hög servicenivå gentemot kund bemannas uppdragen i så stor utsträckning som möjligt av ett team bestående av 2 redovisningskonsulter med stöd av en senior rådgivare samt en lönespecialist. Detta innebär stora möjligheter till såväl kunskapsutbyte internt som att växa i sin roll. Ständig kompetensutveckling är en självklarhet och baseras på respektive konsults behov.

Kontoret finns nära Nova Lund och kunderna kommer gärna förbi för en kopp kaffe.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via vår hemsida med bifogat CV och personligt brev alternativt till Arna Lindberg på mail arna.lindberg@innecta.se. Vi arbetar med löpande urval så sök gärna tjänsten redan idag!

Tillträde enligt överenskommelse.

Om anställningen

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Anställningsvillkor

Heltid

Tillsvidare

Var ligger arbetsplatsen?

Åldermansgatan 10
22764 Lund

Dela inlägget, välj plattform!

Facebook
Twitter
LinkedIn