INNECTA

Om oss

Vi erbjuder kompletta lösningar inom redovisning, löner och administration

Innecta startade 2008 och består i dag av 15 redovisnings- och lönekonsulter med bred erfarenhet och kompetens inom ekonomi. Vi strävar hela tiden efter långvariga relationer med våra kunder. Bolaget startades av Mona Erlandsson och förvärvades 2018 av Arna och Johan Lindberg som äger bolaget via Flintevång Invest AB. Andra bolag i företagsgruppen är Camrer Ordning & Reda i Löddeköpinge, Lindbergs Konsultation & Redovisning i Staffanstorp, adviseXc i Lund och Selective Investment Sweden i Staffanstorp. Sedan 2020 är Innecta en Srf auktoriserad byrå.

Våra kunder finns främst i och runt den underbara staden Lund i Skåne och är mindre och medelstora företag: aktiebolag, enskilda firmor, handelsbolag och föreningar. De representerar en mängd olika branscher: fastigheter, advokater, konsulter, bostadsrättsföreningar, hantverkare, läkare och handelsföretag.

Läs mer om vilka branscher vi jobbar med här.

Innectas affärsidé är att tillhandahålla en komplett lösning av högkvalitativ redovisning och administrativa tjänster. Vi hjälper bl.a. till med löpande bokföring, deklarationer, bokslut, årsredovisning, ekonomisk förvaltning, rapporter och analyser. Vi hjälper även till att bilda och avveckla företag.
Företaget har ett stort nätverk av samarbetspartners: revisionsbyråer, banker, advokater, affärsjurister och mycket mer. Det innebär att vi kan erbjuda våra kunder helhetslösningar när det gäller alla ekonomiska frågor.

Vi jobbar med många olika redovisningsprogram och väljer det som passar kunden bäst. Idag jobbar vi främst med Visma Administration, Hogia Fastighet, Fortnox och Visma eEkonomi. Vi har även erfarenhet av Bokio, Speedledger och en hel del branschunika system. Vi kan jobba både helt digitalt och traditionellt odigitalt om man så önskar. Viktigaste är att hitta ett bra och effektivt arbetssätt som fungerar för både er och oss.  Tillsammans hittar vi en lösning som passar just ert behov! Välkomna att kontakta oss!


Innecta AB
Organisationsnummer: 556819-5894
Verksamhet: Redovisning, bokföring och ekonomisk konsultation
Styrelsens säte: Lund
Momsregistreringsnummer: SE556819589401
Innehar f-skatt.

Bokföringsbyrå i Staffanstorp
Önskar du få hjälp av en bokföringsbyrå i Staffanstorp? Hjälp med allt som rör redovisning i Staffanstorp kan du som företagare få av oss på Innecta.


Läs mer »

Bokföringsbyrå i Löddeköpinge
Är du företagare i Skåne? I så fall kan du gynnas av att anlita en bokföringsbyrå i Löddeköpinge.Läs mer »

Bokföringsbyrå i Lund
Behöver du en bokföringsbyrå i Lund? Då kan vi på Innecta hjälpa dig.
Läs mer »