INNECTA

Branscher vi är verksamma inom

Redovisning för Konsulter

En konsult är antingen egen företagare eller anställd av ett bemanningsföretag och jobbar på uppdrag av ett eller flera andra företag.

Det är vanligt att konsulter hyrs in som specialister inom ett område som företaget saknar eller har begränsad kompetens inom.

Redovisning för Handel och E-handel

Handel är ett samlingsnamn för de verksamheter där man utbyter varor, tjänster och kapital utan att dessa bearbetas.

Redovisning för Åkeri

Ett Åkeri är ett företag som sysslar med transport av varor och styckegods. Företaget kan vara ett enmansföretag där en person ofta kallad åkare äger alternativt leasar en eller flera lastbilar och släp. Oftast är man medlem i en transportfirma exempelvis DHL, Schenker, Akka Frakt eller Malmö Lastbilscentral.

Redovisning för Hantverkare / Bygg

En hantverkare är en person som arbetar med händerna, som utövar ett hantverk. Oftast säger man hantverkare om yrkesgrupper med särskild kompetens inom byggsektorn, till exempel snickare, plåtslagare, elektriker, VVS-montörer, murare m.fl. men det kan även vara ”mjukare” yrken såsom arbete med textilier, vävning, sömnad o.s.v.

Just din bransch!

Övriga branscher såsom fastighet, bilverkstad, restaurang / café m.fl. har vi också stor erfarenhet av. Grunden i redovisningen är densamma men visst är det en stor fördel om vi har specialistkunskap inom just din bransch. Hittar du inte den här så bara kontakta oss så ser vi vilken erfarenhet vi har och vad vi kan göra tillsammans!

Några av våra kunder