Lär känna Camilla

Ni har nog alla någon gång kommit i kontakt med Camilla. Camilla är om man ska  prata redovisningsspråk en riktig inventarie hos oss på Innecta. Hon är dock inte en  inventarie som skrivs av utan vi likställer henne med ett konstverk vilka alltså inte  skrivs av redovisningsmässigt. Camilla gjorde sin praktikplats på Mona  Erlandssons företagstjänst som Innecta hette tidigare redan 2007 och har sedan  dess varit företaget troget. 15års jubileum nästa år alltså, det är häftigt!! I januari  2020 blev Camilla Srf Auktoriserad redovisningskonsult vilket är ett fint kvitto på den  höga kompentensen hon besitter. Camilla är väldigt bred i sin kompetens men har  extra hög kunskap inom fastighetsbolag då hon hjälpt många fastighetsbolag i Lund med omnejd under åren. Camilla jobbar främst med bokslut, deklarationer och  rådgivning men även en del löpande redovisning och löneadministration. Hon är  även revisor till några föreningar som inte kräver en auktoriserad revisor.  

Här får ni och vi lära känna Camilla lite närmare: 

När började du arbeta på Innecta? 

2008 

Hur kommer det sig att du började arbeta på Innecta? Hur kom du i kontakt med oss? 

Jag hade min praktikplats hos Mona Erlandssons Företagstjänst AB i Staffanstorp  2007 och fick anställning där direkt efter min utbildning. 2008 gick vi ihop med en  annan byrå som då blev Innecta AB. Man kan säga att jag ”nästan” tillhör  inventarierna  

Vad innebär det att vara redovisningskonsult och vad är det bästa med yrket? Det bästa med att arbeta som redovisningskonsult är att man får vara med från ax  till limpa, att det är omväxlande och blir inte enformigt. Man får möta många olika  människor och hjälpa dem med deras företag och anpassa arbetet efter kundens  behov. 

Vad gjorde du innan du kom till Innecta? 

Pluggade till Redovisningsekonom på Yrkeshögskolan i Eslöv, dessförinnan  pluggade jag systemvetenskap vid Lunds Universitet och arbetade i detaljhandel  bland annat. 

Vad gillar du att göra på din fritid? 

Umgås med familj och vänner 

Vilket är ditt favoritdjur? 

Hund, speciellt Hasse – Kontorshunden! 

Vilken är din favoritfärg?

Grön 

Är du en morgonmänniska eller en nattuggla? 

Kan vara både och. 

Vem skulle spela huvudrollen i en film om ditt liv? 

Jennifer Aniston (var den första som dök upp i huvudet) 

Om du kunde välja en superkraft, vad skulle det vara? Varför? 

Teleportering, för att kunna åka till ett varmt land när man har möjlighet snabbt och  tanka D-vitaminer, samla krafter och uppleva andra kulturer. 

Vilket är ditt drömresemål? 

Zanzibar har jag snöat in på nu  

Vilka 3 ekonomitermer bör alla som driver bolag känna till? 

Bokföring, Moms, Skatter 

Varför ska man bli kund hos Innecta? 

Här skräddarsyr vi efter kundens behov och önskemål, litet som stort. På Innecta  erbjuder vi en bred och hög kompentens inom redovisning och lön. Vi ger det där lilla  extra till våra kunder. Varje kund är unik och speciell för oss. 

Vi är jätteglada över att Camilla valde att göra sin praktik hos just oss 2007 och att  hon fortfarande är kvar! Kom gärna förbi och säg hej till Camilla och hunden Hasse  om ni har vägarna förbi.

Dela inlägget, välj plattform!

Facebook
Twitter
LinkedIn