Vi älskar att få trevliga omdöme från våra härliga kunder! 🤩

Vi älskar att få trevliga omdöme från våra härliga kunder! 🤩 Här kommer en från Lennart som vi hjälper med löpande rådgivning, konsultation, bokslut, årsredovisning och deklaration.

💬 ”Jag är egenföretagare med ett AB som arbetar med Interimslösningar inom HR området. Jag har drivit företaget i ca 10 år och bokför mina intäkter och kostnader via Visma. Jag har under de senaste åren anlitat Innecta för att göra mitt bokslut och årsredovisning. Detta har Innecta skött på ett utmärkt sätt och ordnat så att alla handlingar inkommit till Bolagsverket och Skatteverket vilket jag tycker är mycket smidigt. Jag vill alltså varmt rekommendera Innecta om ni önskar få professionell hjälp och assistans i bokföringsfrågor!”

– Lennart Ljunggren 📝

Tack för de orden och för förtroendet att vara ditt ekonomiska bollplank och partner Lennart!

#egenföretagare #företagare #bokföringshjälp #rådgivning #bokslut #årsredovisning #deklaration #konsultation #bokföring #redovisning #lund #bolagsverket #skatteverket #konsult

Dela inlägget, välj plattform!

Facebook
Twitter
LinkedIn